Live in the City, ediția a IV-a

Cea de a IV-a ediție a spectacolului “Live in the City”, organizat de către Casa de Cultură a municipiului Lugoj, va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19, la Teatrul Municipal.

Anul acesta vor fi două concerte, unul de chitară clasică, susținut de către Adrian Sidoreanu, și un concert rock, susținut de trupa lugojeană MIST.

Adrian Sidoreanu este muzicianul care, după o pau­ză de foarte mulți ani, a re­ve­nit în forță, reușind, prin multele concerte pe care le-a susținut, să atingă un nivel performant, într-o zonă deloc facilă, aceea a chitarei clasice. Talentul, ambitia și mai ales orele de studiu l-au readus pe Sidoreanu în elita muzicienilor, devenind un nume, care va rămâne în istoria cul­tu­rală a orașului. Trupa MIST, care a avut debutul oficial a­cum doi ani, tot în cadrul spectacolului Live in the City, poate fi trecută, alături de formațiile Beta, Logic și A­narhia, ca o trupă em­ble­ma­tică a Lugojului. Chiar dacă rock-ul a devenit un gen de nișă în România, trupa MIST a sustinut numeroase concerte, confirmând că este una dintre cele mai bune formații rock din țară. Cei șase com­ponenți ai trupei, Cristi Vețan – chitară, Cristi Răchitan – chitară, Neluțu Căpraru – bas, Denis Avram – tobe, Neluțu Todor – clape și Luci A­vra­mes­cu – voce, prezintă publi­cului atât piese cover ale unor trupe celebre, cât și compoziții proprii. Lor li se va alătura, ca invitat special, Cezar Costescu, unul dintre cei mai buni chitariști din Ro­mânia”, a declarat Augus­tin Bercean, coordonatorul acestui proiect.

Intrarea la evenimentul “Live in the City” este liberă.

Lugoj Expres Live in the City, ediția a IV-a spectacol rock Mist Lugoj Live in the City eveniment muzical concert chitară clasică Adrian Sidoreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.