CSM Lugoj, victorie cu nou-promovata ACS Volei Cristina Pârv Turda

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o nouă victorie în actuala ediție a campionatului Diviziei A1.

Formația pregătită de Ugljesa Segrt s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-16) în partida disputată, la Cluj, cu nou-promovata ACS Volei Cristina Pârv Turda, contând pentru etapa a III-a a primei ligi feminine de volei.

Formația lugojeană a dedicat această victorie profesoarei Carmen Todros, antrenoare la CSȘ Lugoj și colaboratoare a CSM Lugoj, care a decedat sâmbătă.

Lugoj Expres CSM Lugoj, victorie cu nou-promovata ACS Volei Cristina Pârv Turda voleibaliste volei feminin victorie formația lugojeană Divizia A1 CSM Lugoj Carmen Todros ACS Volei Cristina Pârv Turda

„Carmen a fost una dintre emblemele voleiului lugojean, la dezvoltarea căruia a contribuit din toate posturile: jucător, antrenor şi arbitru. Ca jucător a fost unul dintre oamenii de bază ai formaţiei din anii 90, CSŞ Banatul Lugoj, care umplea sala de sport la fiecare joc acasă, apoi a devenit unul dintre formatorii de jucători în cadrul Clubului de juniori ai oraşului, CSŞ Lugoj, ea reuşind ultimul titlu naţional pentru catedra de volei, cu echipa de cadete în 2019. În paralel a fost arbitru la meciurile de seniori ale CSM Lugoj. Din mâna ei au plecat multe jucătoare, care chiar dacă nu s-au realizat în volei au făcut-o pe plan uman şi profesional, în diverse domenii. Acum în echipa noastră există două nume plecate de sub bagheta lui Carmen: Georgiana Popa şi Andra Badiu Savu. Pentru toate acestea îţi mulţumim „profe” şi nu te vom uita niciodată! Odihnă veşnică!”, au transmis reprezentanții prim-divizionarei CSM Lugoj.

În partida cu ACS Volei Cristina Pârv Turda pentru CSM Lugoj au evoluat:  Bojana Markovic (14 puncte), Sara Sakradzija (12), Tanja Sredic (10), Loredana Filipaș (8), Katarina Canak (8), Simina Străchinescu (6), Petya Barakova (5), Andreea Gemănariu,  Adriana Popa (libero).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.