Campionatul Național Individual al României la motocros – etapa a III-a, pe circuitul de la Lugoj

Cea de-a treia etapă a Campionatului Național Individual al României la motocros, ediția 2018, va avea loc sâmbătă, 2 iunie, la Lugoj, pe circuitul amenajat pe Dealul Hezerișului.

La această competiție organizată de Clubul Moto Extrem, sub egida Federației Române de Motociclism, vor participa cei mai buni piloți din țară, care vor concura la clasele: MX1, MX2 și MX2 Juniori, 50 cc Juniori II și Juniori III, Quad, 65 cc și 85 cc, veterani 1 și 2, amatori MX1 și MX2.

Antrenamentele libere încep la ora 10:30, iar cele oficiale sunt programate de la ora 12:15.

Prima manșă va începe la ora 14, iar manșa a doua la ora 16.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18:15.

După primele două etape, care au avut loc pe circuitele de la Prundu și Valea lui Mihai, sportivii de la Clubul Moto Extrem din Lugoj se află angrenați în lupta pentru medalii și titlurile de campioni naționali.

La clasa 50 juniori 2, primele două locuri în clasamentul general sunt ocupate de sportivii din Lugoj: Liviu Jigmond jr. se află pe prima poziție, cu punctaj maxim (100 de puncte), urmat de Mark Luca Ioviță, cu 84 de puncte.

La clasa MX1, multiplu campion național Mihai Stoichescu se află pe locul secund, cu 74 de puncte, după Adrian Valentin Răduță (Top Cross TCS Otopeni), care s-a impus în toate cursele, adunând 100 de puncte. Pe locul 6 se află un alt sportiv de la Moto Extrem Lugoj: Vlad Mihai Roșu, cu 36 de puncte.

La clasa 50 juniori 3, Mark Szabo, de la Moto Extrem Lugoj, ocupă locul secund în clasament, cu 84 de puncte, după Csillag Vince Becze, de la CSA Steaua București, care are punctaj maxim.

La clasa 65 cc, David Ilie Chivu, reprezentantul clubului lugojaean, se află pe poziția a 16-a, cu 10 puncte.

La clasa Veterani 1, cei doi sportivi de la Moto Etrem Lugoj luptă pentru un loc pe podium. Giampiero Borghetti se află pe locul 4, cu 60 de puncte (cu 10 mai puțin decât ocupanții locurilor doi și trei), iar Marțian Ioviță ocupă poziția a 5-a, cu 52 de puncte.

Următoarele etape din Campionatul Național Individual al României la motocros vor avea loc la Odorheiul Secuiesc (22 septembrie) și Sf. Gheorghe (27 octombrie).

Lugoj Expres Campionatul Național Individual al României la motocros - etapa a III-a, pe circuitul de la Lugoj premiere motocros motocislism Moto Extrem Lugoj medalii etapa a treia circuit campionatul național individual de motocros antrenamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.