Tânăr reținut de polițiști! A fost prins când transporta lemne furate cu o mașină neînmatriculată, fără a avea permis de conducere

Polițiștii Secției 7 Rurală Lugoj au oprit, sâmbătă, 15 ianuarie, pe DC 136, pe raza localității Petroasa Mare, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care transporta cantitatea de 0,9 mc material lemnos, fără a deține documente legale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta a tăiat ilegal doi arbori nemarcați din pădurea aflată în apropierea localității. Atât materialul lemnos depistat în autoturism cât și cel găsit tăiat la locul faptei a fost lăsat în custodia pădurarului.

Ulterior, la locul faptei, au mai fost găsiți alți nouă arbori, pe care bărbatul îi tăiase în data de 14 ianuarie 2022, iar materialul se afla la domiciliul acestuia, de unde a fost ridicat și predat Ocolului Silvic Lugoj.

Oamenii legii au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției Române și au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autovehiculul nu era înmatriculat.

În urma celor constatate, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.