Accident grav, cu patru persoane rănite, printre care și o fetiță de 5 ani

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri seara, pe strada Episcop Dr. Ioan Bălan, din Lugoj.

Un autoturism  a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturism, care circula regulamentar, din sens opus.

„Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Episcop Doctor Ioan Bălan spre Caransebeș, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus, condus de către o femeie în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane, respectiv a conducătoarei auto și a minorei care se afla cu ea în autoturism, o fetiță în vârstă de 5 ani, precum și a conducătorului auto și a pasagerei ce se afla în autoturism cu acesta, o femeie în vârstă de 25 de ani.

Cu toții au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lugoj Expres Accident grav, cu patru persoane rănite, printre care și o fetiță de 5 ani vătămare corporală patru persoane rănite îngrijiri medicale Impact violent impact frontal fetiță de 5 ani accident violent accident Lugoj accident grav Lugoj accident grav accident

Un comentariu la „Accident grav, cu patru persoane rănite, printre care și o fetiță de 5 ani

  • 3 august 2023 la 9:47
    Permalink

    Cel care a intrat pe contrasens a depasit pe linie continua o coloana cu nuntasi si de politie!. asa este declarat in filmarea de locul accidentului unde muzica din Mercedesul vinovatului inca canta la maxim. Mama cu fetita ei circulau regulamentar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.