Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Județean Timiș și Liviu Brîndușoni la Primăria Lugoj – singura alegere viabilă în 27 septembrie 2020 (P)

În următoarele zile veți avea de făcut o alegere importantă, o alegere care va dicta modul în care se va dezvolta Lugoj și Timișul în următorii zeci de ani.

La alegerile din 27 septembrie nu veți alege un primar și un președinte de consiliu județean, ci veți avea de ales între  viitor și trecut, între dezvolatare și stagnare, între scăderea sau creșterea calității vieții, concepții și filozofii diferite când vine vorba despre administrație publică locală.

Dar să le luăm pe rând.

La funcția de Primar al Lugojului sunt o mulțime de candidați. Nu vom vorbi de toți pentru că nu merită să ne pierdem timpul nici noi scriind și nici dumneavoastră citind.

PSD îl repropune pe actualul primar, un candidat care e un „one man show”, nu ascultă de nimeni, nici măcar de consilierii lui, face doar cum crede el de cuviință și care spune, doar spune, că dezvoltă  Lugojul în forță. După 12 ani la conducerea Lugojului, nu a reușit să facă nici măcar una dintre marile promisiuni făcute când a candidat pentru prima dată, în 2008. Cred că Lugojenii s-au săturat să fie mințiți!

PNL propune un candidat care este cunoscut de toată lumea pentru dosarele de judecată în care a dat mită și pentru legăturile cu lumea interlopă.

 Dovada clară că nu au oameni pregătiți să se ocupe de adminstrație, iar alegătorii trebuie să țină cont de asta. Chiar nu credem că asta ar trebui să-i recomande ca și candidați demni de a fi votați.

Știm cu toții cum arată smecherii care vor să vina să conducă orașul din partea PSD și PNL deoarece au un trecut tumultos, plin de promisiuni neîndeplinite față de cetățeni și procese peste procese pentru mită și relațiile cu lumea interlopă.

USR+ vine cu un om străin în viața Lugojului, care în prezent nu a facut nimic, absolut nimic pentru lugojeni, drept urmare nici nu am ce să spun, deoarece lumea vrea fapte, iar în acest caz nu există nimic.

PMP propune, așadar, singura variantă care stă în picioare, Liviu Brindusoni. Un om ambițios, cu experință în adminstrația locală, fiind cel mai activ consilier pe care îl are Lugojul. Este un om care a realizat lucruri minunate pentru oameni doar pentru că a vrut să-i ajute, el nefiind în funcții de conducere în cadrul primăriei. Este omul care răspunde de fiecare dată la telefon și care chiar încearcă să ajute dezinteresat, deoarece este un om simplu, cu frică de Dumnezeu, nu un șmecheraș ca cei mai sus menționați, de la PSD sau PNL.

Și la funcția de Președinte al CJT sunt mulți candidați, 10 la număr. Nici aici nu vom vorbi despre toți.

PSD îl repropune păgubos pe actualul președinte al CJT, poate cel mai slab președinte pe care l-a avut Consiliul Județean Timiș de-a lungul vremii. Mandatul acestuia va rămâne în istorie ca mandatul în care 75 la sută din bugetul Consiliului Județean s-a cheltuit pe măsuri de tip social, în timp ce pentru investiții au fost disponibili doar 25%. Și spunem disponibili și nu cheltuiți pentru simplul fapt că, an de an, CJT a avut excedent bugetar de peste 100 MILIOANE EURO, adică nu a cheltuit toți banii pe care îi avea disponibili pentru investiții.

Timișenii s-au săturat de socialiștii din conducerea județului.

PNL și USR+ propun oameni fără experiență, oameni care nu au avut niciodată pe mână bani privați, care nu au condus o firmă și care nu au obținut perfomanțe pe piața liberă, în mediul de afaceri concurențial. Unul e primarul unei comune, propulsat ca și candidat de opozanții actualului preșdinte PNL, iar altul e eternul angajat, fără mentalitate de învingător, fără curajul de a porni ceva pe cont propriu.

PMP și la Consiliul Județean vine cu singura propunere viabilă, Cornel Sămărtinean, cel mai activ parlamentar din Timiș, om de afaceri de succes, care a avut pe mână bugete administrate privat, care a condus sute de angajați și care s-a realizat înainte să intre în politică și nu după, fără să facă afaceri cu statul, cum au făcut mulți oameni politici din România.

Chiar dacă, la prima vedere alegerea pare grea, credem cu tărie că nu e. Deloc.

Votează Cornel Sămărtinean Președinte al Consiliului Județean Timiș!

Votează Liviu Brîndușoni Primar al Lugojului!

Votează echipele de consilieri județeni și consilieri locali PMP pentru Primăria Lugoj și Consiliul Județean Timiș!

Votează POZITIA 3 pe buletinul de vot în 27 septembrie!

ACUM! Toți pentru Lugoj, Toți pentru Timiș!

 

Lugoj Expres Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Județean Timiș și Liviu Brîndușoni la Primăria Lugoj – singura alegere viabilă în 27 septembrie 2020 (P) primar președinte PMP Timiș PMP Lugoj PMP Lugoj Liviu Brîndușoni echipa PMP Cornel Sămărtinean Consiliul Județean Timiș candidat

 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Timiș; Executat de Boldureanu Petrică PFA; COD MANDATAR 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.