Elevi de nota 10, la HasdEu, calificați la faza națională a olimpiadelor școlare

Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” a dovedit, încă odată, că are elevi de nota 10. În anul școlar 2018/2019, 10 elevi de la HasdEU s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel, Karinna Barbu, din clasa a XII-a A, pregătită de prof. Murariu Anca, a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română și s-a calificat la faza națională.

La faza națională a olimpiadei de matematică ș-a calificat Bogdan Ioan Popîrlan, din clasa a IX-a A, pregătit de prof. Moatăr Enikö, care a obținut Premiul al III-lea la faza județeană.

La Olimpiada națională vor merge și opt elevi de la secția de limba ucraineană a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”. Cei opt elevi, pregătiți de prof. Manzur Violeta, au obținut rezultate deosebite la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană: 

  • Angelica Benzar, din clasa a IX-a E – Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Natalia Rosuș, din clasa a X-a F – Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Andrei Corjuc, din clasa a XI-a G – Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Mariana Scopeț, din clasa a XII-a G – Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Marlis Anișoreac, din clasa a IX-a E -Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Arabela Covaci, din clasa a X-a F – Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană;
  • Andreea Dzițac, din clasa a XI-a G – Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; 
  • Lavinia Sinca, din clasa a XII-a G -Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.