Un punct din oferta candidaților ALDE Lugoj: Prospecțiuni geotermale (P)

Prospecțiuni geotermale!

Este un punct din oferta noastră, pe care dorim să-l realizăm fiindcă suntem convinși că cercetarea și inovarea  duc la dezvoltare.

Ca Lugojul să nu devină un oraș de provincie, îmbătrânit și prăfuit, vom susține finanțarea unor prospecțiuni geotermale, ca să valorificăm o resursă din subsolul orașului nostru, apa termală. De ea se vor bucura toți locuitorii orașului, tineri și bătrâni.

Dacă prospecțiunile vor scoate la suprafață apa termală, vom avea ștranduri cu apă termală, vom putea încălzi apartamentele de la blocuri și casele, vom putea transforma Lugojul într-o stațiune gen Gyula, din Ungaria.

De peste un an, actuala administrație a depus la Agenția Naționala a Resurselor Minerale o documentație în vederea obținerii licenței de exploatare a apei  geotermale din zona  Lugojului. Documentația a fost întocmită de un specialist geolog din Lugoj, care este directorul unei societăți comerciale specializate în lucrări de proiectare și executare de lucrări în domeniul geologic-minier, geotehnic și de gospodărire a apelor. Din motive greu de înțeles și de acceptat, până astăzi actuala administrație a „înghețat” continuarea procedurilor pentru obținerea licenței de exploatare.

Noi suntem de partea lugojenilor și vrem ca pentru lugojeni să facem aceste prospecțiuni. Specialistul geolog ne-a confirmat că apa termală există. Trebuie doar adusă la suprafață. Dacă se vrea!

Vreți să aducem împreună la suprafață apa termală?

Atunci votați poziția nr. 1 pe buletinele de vot. Votați  ȘTEF  ADRIAN  IOAN, primarul vostru, votați lista de consilieri ALDE!

ec. Gheorghe BOLOGA

Lugoj Expres Un punct din oferta candidaților ALDE Lugoj: Prospecțiuni geotermale (P) Ștef Adrian Ioan prospecțiuni geotermale Lugoj Gheorghe Bologa finanțare candidatul ALDE apă termală alegeri locale 2020 alegeri locale ALDE Lugoj ALDE

 

Lugoj Expres Un punct din oferta candidaților ALDE Lugoj: Prospecțiuni geotermale (P) Ștef Adrian Ioan prospecțiuni geotermale Lugoj Gheorghe Bologa finanțare candidatul ALDE apă termală alegeri locale 2020 alegeri locale ALDE Lugoj ALDE

 

 

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, Filiala Timiș, Executat de Boldureanu Petrică PFA, Cod Mandatar Financiar 21200063

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.