Cupa „Max Ausnit” la ciclism pe șosea – ediția a IX-a

Cea de-a IX-a ediție a Cupei „Max Ausnit” la ciclism pe șosea va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, pe un traseu în Țara Făgetului, în zona Lacului Surduc.

Ediția din acest an a competiției este dedicată memoriei lui Steven Ausnit și va consta doar din proba de fond, pe un traseu în lungime de 91 de kilometri, cu 1200 metri diferență de nivel.

La ediția din acest an, startul nu se va mai da din Lugoj, ci din fața primăriei din comuna Fârdea, (la ora 11), iar festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Precept Ministries România, de la Surduc.

Vor fi premiați primii trei clasați de la fiecare din cele zece categorii: general, elite masculin, elite feminin, elite U23, elite juniori, masculin 18-29 ani, masculin 30-39 ani, masculin 40-49 ani, masculin 50+ ani, open feminin.

Valoarea totală a premiilor este de 6.400 de euro (premii între 500 și 100 de euro), iar participare este gratuită.

Lugoj Expres Cupa "Max Ausnit" la ciclism pe șosea - ediția a IX-a Țara Făgetului șosea premii Precept Ministries România Lugoj Lacul Surduc in memoriam Steven Ausnit Fârdea cupa Max Ausnit concurs competiție ciclism pe șosea ciclism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.