Tăiere și furt de arbori, la Tapia

Polițiștii lugojeni au fost sesizați miercuri, 24 ianuarie, în jurul orei 17:13, prin SNUAU 112, de către o femeie din localitatea Tapia, cu privire la faptul că este tăiat și sustras material lemnos de pe proprietatea sa, din extravilanul localității Tapia.

Deplasându-se la locul indicat, polițiștii au identificat două persoane care încărcau într-un autovehicul cantitatea de 0,5 mc material lemnos de esență salcâm.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 19 ani, domiciliat în satul Măguri, ar fi tăiat 90 de arbori în decurs de aproximativ 4 săptămâni, pe care i-a fasonat la metru și transportat la domiciliul său din localitatea Măguri. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul acestuia unde au identificat cantitatea de 4,5 mc de material lemnos. În cauză, s-a întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tăiere fără drept de arbori” și “furt de arbori” conform Legii 46/2008”, a anunțat IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.