Gimnaștii de la CSM – CSȘ Lugoj, 11 medalii la Campionatul Național Individual al juniorilor II și I

Gimnaștii de la Clubul Sportiv Municipal – Clubul Sportiv Școlar Lugoj s-au remarcat și la ediția din acest an a Campionatului Național Individual al juniorilor II și I.

La competiția desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, la Izvorani, gimnaștii lugojeni au cucerit o salbă de 11 medalii, dintre care una de aur, 4 de argint și 6 de bronz.

La juniori I – nivel 5 (sportivi de 18 ani și mai mici), Norbert Marcu (CSM Lugoj) a cucerit medalia de aur și titlul de campion național la cal cu mânere, cu 13.433 puncte. Sportivul lugojean a mai obținut o medalie de argint la bară fixă (cu 11.733 puncte) și 3 medalii de bronz, la individual compus (73.100 p), sol (12.367 p) și inele (12.133 p).

Tot la juniori I – nivel 5, Flavius Borca (CSȘ Lugoj) a cucerit 2 medalii de argint, la sol (12.600 p) și sărituri (12.900 p), precum și o medalie de bronz, la cal cu mânere (11.433 p).

La juniori II – nivel 4 (sportivi de 15 ani și mai mici), Zeno Kiss (CSȘ Lugoj) a cucerit o medalie de bronz, la cal cu mânere (10.567 p), iar la juniori II – nivel 3 (sportivi de 13 ani și mai mici), Andres Tătar (CSȘ Lugoj a obținut o medalie de argint la cal cu mânere (15.633 p) și o medalie de bronz la paralele (13.567 p).

La individual compus și în finalele pe aparate, gimnaștii lugojeni au mai  obținut următoarele rezultate:

  • Norbert Marcu  (junior I – nivel 5) – locul 4 la paralele;
  • Flavius Borca (junior I – nivel 5) – locul 9 la individual compus;
  • Zeno Kiss (juniori II – nivel 4) – locul 4 la individual compus, sărituri și bară fixă; locul 5 la paralele; locul 7 la sol; locul 8 la inele;
  • Andres Tătar (juniori II – nivel 3) – locul 4 la individual compus; locul 5 la sol, sărituri și bară fixă;
  • David Ene (juniori II – nivel 3) – locul 5 la inele; locul 7 la individual compus;
  • Cristian Andrei Olteanu (juniori II – nivel 3) – locul 6 la cal cu mânere; locul 8 la individual compus;
  • Dorin Cristian Opriș (juniori II – nivel 3) –  locul 7 la sărituri; locul 8 la sol; locul 12 la individual compus.

La competiție au participat 41 de sportivi de la CSA Steaua, CSM Lugoj, CSȘ Lugoj, CSȘ Dinamo, CS Dinamo, CSȘ Sibiu, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița și CSM Reșița.

Campionatul Național Individual al juniorilor II și I la gimnastică artistică masculină a încheiat un sezon competițional în care, pe baza rezultatelor din 2023, Trofeul „Nicolae Vieru” a revenit clubului Steaua, pe locurile 2-3 fiind CSȘ Sibiu și CSȘ Lugoj.

(Foto: Facebook/ Meleancă Adrian)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.