Șoferi băuți la volan, prinși de polițiștii din Lugoj și Găvojdia

Polițiștii din Lugoj și Găvojdia au prins doi bărbați care erau băuți la volan. Unul avea și permisul de conducere reținut.

În data de 6 mai 2023, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Chizătău, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele șoferului turmentat a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În data de 7 mai 2023, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Jena, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.