Directorul Liceului Tehnologic “Valeriu Braniște”, premiat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Inspectoratul Școlar Județean a premiat directorii de la șase unități de învățământ din județul Timiș.

În cadrul “Galei Premiilor pentru Directorii Anului”, organizate miercuri, 4 octombrie, în preajma Zilei internaționale a profesorilor (Ziua mondială a educației), la Consiliul Județean Timiș, au fost acordate șase distincții, în cadrul a trei secțiuni.

 Nicolae Cosmin Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic “Valeriu Braniște” din Lugoj, a primit titlul de “Directorul Anului 2023”  la secțiunea “Viziune Europeană”, pentru “sprijinirea implementării cooperării strategice europene în domeniul educației”, împreună cu Adina Mioc, directorul Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara.

La secțiunea „Antreprenoriat” au fost premiați Mihaela Șora, directorul Școlii Gimnaziale nr. 30 din Timișoara, și Adrian Nicola, directorul Școlii Gimnaziale Dumbrăvița, iar la secțiunea „Performanță/ Implicare/ Motivare” au primit premii Cerasela Bociu, directorul Liceului Tehnologic “Grigore Moisil” din Timișoara, și Violeta Bontilă, directorul Colegiului Național “Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara.

În timpul evenimentului au fost recompensați și elevii care au obținut premiul I la olimpiadele naționale și internaționale, cadrele didactice pensionate în ultimul an școlar, precum și cadrele didactice care au obținut media 10 la examenele naționale de ocupare a posturilor și la definitivat.

(Foto: IȘJ Timiș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.