Șofer drogat, depistat cu peste 150 km/oră pe DN 6

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat miercuri, 24 ianuarie, în jurul orei 17:45, pe DN 6, un șofer ce conducea un autoturism cu o viteză de peste 150 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 100 km/h.

„Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, în apropierea localității Șuștra, conducând cu o viteză de 154 km/h.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a anunțat IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1458 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.