REPER și-a desemnat candidații pentru alegerile locale

Filiala Timiș a Partidului Reînnoim Proiectul European al României (REPER) și-a desemnat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie.

Candidații, stabiliți pe baza votului membrilor și cu respectarea prevederilor statului, au fost validați vineri, 29 martie, de către Biroul Național al partidului.

Pentru funcția de primar al municipiului Lugoj, REPER o propune pe Anca Micșa-Oprea, actualul City Manager al municipiului de pe Timiș și copreședinte al REPER Timiș.

Anca Micșa-Oprea se află și pe lista REPER pentru Consiliul Județean Timiș. Lista pentru Consiliul Județean va fi deschisă de cei doi copreședinți – Cristian Răducă și Anca Micșa-Oprea, urmați de Dănuț Petrișor Tamaș (actual consilier județean).

Pentru Primăria Timișoara, candidatul propus este Raul Olajos, actualmente consilier județean, fost președinte al PLUS și co-președinte al USR-PLUS Timiș. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în management și de peste 10 ani de expertiză financiar-contabilă, inclusiv pentru dosare instrumentate de DNA sau DIICOT.

Lansarea candidaturii va avea loc pe 21 aprilie, ocazie cu care vor fi prezenți și copreședinții de la nivel național – europarlamentarii REPER Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu. Detalii despre eveniment vor fi oferite ulterior.

Lista de consilieri locali din Timișoara este deschisă tot de Raul Olajos, iar ordinea următorilor nouă este:

  •  Bianca Luca (arhitect, antreprenor și consilier județean),
  • Andrei Meșter (Project Manager și consilier local),
  • Patricia Blidariu (arhitect),
  • Harry Müller,
  • Daniela Lăcătușu,
  • Flavius Gligor,
  • Arabela Stoicănescu,
  • Răzvan Lucian Cătău,
  • Diana Maftei.

Cristian Răducă, cel de-al doilea copreședinte județean REPER și fost consilier local, este candidatul pentru Primăria Șag.

La Dumbrăvița va intra în cursa electorală Radu Vlădescu, actual consilier local, gemolog de profesie și antreprenor.

Pe lângă aceste localități, partidul va avea liste de consilieri locali în Sânmihaiu Român și Bogda.

 

 

 

Un comentariu la „REPER și-a desemnat candidații pentru alegerile locale

  • 3 aprilie 2024 la 10:21
    Permalink

    Este de admirat faptul ca Partidul REPER Timis si-a desemnat candidatii pentru alegerile locale din acest an intr-un mod democratic si transparent, prin votul membrilor si respectarea statutului. Faptul ca lista de candidati a fost validata de catre Biroul National al partidului demonstreaza seriozitatea si responsabilitatea cu care acesta isi desfasoara activitatea. Sunt foarte bucuros sa vad ca avem in fruntea municipiului Lugoj si a Consiliului Judetean Timis oameni cu experienta si competenta, cum ar fi Anca Micsa-Oprea si Raul Olajos, care isi vor aduce aportul pentru dezvoltarea si modernizarea Timisului. Sunt convins ca lansarea candidaturii lor va fi un succes si ca vor avea sprijinul cetatenilor pentru a duce la bun sfarsit proiectele propuse. Felicitari si mult succes tuturor candidatilor REPER Timis!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.