PSD va anunța, în această lună, candidații înscriși pentru Primăria Lugoj

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, a anunțat că, la sfârșitul lunii septembrie, vor fi anunțați candidații social-democrați pentru Consiliul Județean Timiș și localitățile  mari din județ, inclusiv pentru Primăria Lugoj.

Conform celor spuse de Simonis, pe listele PSD pot apărea și… surprize din afara partidului.

„Estimez ca la sfârșitul lunii septembrie să anunțăm candidații înscriși până acum în competițiile pentru președinția Consiliului Județean, respectiv pentru Primăria Timișoara, dar și pntru Lugoj și alte localități mari din județul Timiș. Până la finalul anului vom anunța 85 – 90% din candidați, urmând ca pe restul să-i identificăm la începutul lui 2024. Pot apărea și surprize, știți că în politica românească mai sunt și surprize”, a declarat Alfred Simonis, citat de stiridetimisoara.ro.

Numele cel mai des vehiculat pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Lugoj este cel al lui Călin Dobra, președintele PSD Lugoj, însă, conform unor surse, social-democrații l-ar fi curtat chiar și pe președintele USR Lugoj, Erwin Floroni, apropiat de PSD în trecut.

După cum a mai menționat Alfred Simonis, candidatul PSD „trebuie să îndeplinească niște condiții, de integritate, de competență, de notorietate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.