CSM Lugoj și-a cedat golgheterul pentru… două containere

„Mega afacere” reușită de conducerea formației de fotbal CSM Lugoj. Clubul lugojean – lider în Liga a IV-a Timiș, cu 5 victorii în primele cinci jocuri – și-a „vândut” golgheterul.

Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue, care sezonul trecut a marcat 44 de goluri pentru CSM Lugoj, a fost transferat în Liga a II-a, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

„Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Așa este mai bine pentru toți. Urăm succes atât celor ce l-au achiziționat, cât și jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câștigat pe alta”, au anunțat reprezentanții CSM Lugoj, menționând că, în schimbul jucătorului, „clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la Liceul Agricol”.

Totuși, CSM Lugoj speră să obțină și ceva bani în schimbul jucătorului, pentru că a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al atacantului camerunez.

 

(Foto: CSM „Vulturii” Lugoj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.