Lansarea candidaților PNCR! Elena Danciu, propunerea pentru Primăria Lugoj

Partidul Național Conservator Român, condus de europarlamentarul Cristian Terheș, și-a lansat duminică, 14 aprilie, candidații la primăriile din zona municipiului Lugoj.

În cadrul evenimentului, desfășurat în sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, a fost prezentată candidatura avocatei Elena Viorica Danciu la funcția de primar al municipiului Lugoj.

De asemenea, au fost prezentați candidații PNCR la primăriile din Victor Vlad Delamarina (Sergiu Luminosu), Găvojdia (Florin Bagiu) și Darova (Denis Indru), precum și prima propunere de pe lista PNCR pentru Consiliul Local Lugoj – dr. Carleta Băloiu.

Elena Danciu, care s-a remarcat printr-o victorie în instanță „pentru viață și dreptate în fața sistemului medical românesc”, dar și ca pilot în cursele de automobilism, a vorbit despre trecut, prezent și viitor, evidențiind faptul că Lugojul este… „o casă fără stăpân”, iar deviza sa este: ”Femeia, motorul schimbării”.

Au mai luat cuvântul, antreprenorul lugojean Alexandru Sârbescu, președintele interimar al PNCR Timiș, și europarlamentarul Cristian Terheș.

„Avem nevoie de oameni în funcții publice care sunt determinați să lupte pentru interesul comunității și pentru interesul fiecărui cetățean din acea comunitate. Candidații pe care PNCR îi oferă în aceste alegeri în fața românilor sunt oameni sinceri, onești și, în același timp, luptători adevărați pentru cauza națională, care vor să facă ceva și să dea înapoi României”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș, care i-a mulțumit și liderului PNCR Timiș, Alexandru Sârbescu, pentru alegerile făcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.