Consiliul Județean Timiș organizează ședințe publice pentru finanțarea proiectelor culturale și sportive

La nivelul Consiliului Județean Timiș au fost elaborate, la finalul anului trecut, două proiecte de hotărâre referitoare la criteriile de selecție și la evaluarea proiectelor culturale și sportive care vor fi finanțate în 2018 din fonduri publice nerambursabile.

În cursul acestei săptămâni organizăm, la Palatul Administrativ, două ședințe publice, pentru analiza și dezbaterea, atât a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor culturale, cât și a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor sportive în 2018. Doresc să găsim cea mai eficientă modalitate de selectare a acelor evenimente și acțiuni pentru care pe parcursul acestui an vom aloca fonduri publice, a precizat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Astfel, în baza Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Consiliul Județean Timiș organizează miercuri, 10 ianuarie 2018, ora 12.00, în Sala Revoluției, ședință publică având ca temă Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2018 în Județul Timiș, iar joi, 11 ianuarie 2018, ora 12.00, în Sala Revoluției, ședință publică având ca temă Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive pe anul 2018 în Județul Timiș.

Anunțurile privind elaborarea celor două proiecte de hotărâre au fost postate la începutul lunii decembrie 2017 pe site-ul propriu al instituției:

http://www.cjtimis.ro/upload/Anunt%20Ghid%20Sport_3.pdf

http://www.cjtimis.ro/upload/Anunt%20Ghid%20Cultura_2.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.