De 8 Martie, în arestul Poliției! O femeie a fost prinsă de două ori la volan, în aceeași zi, deși avea dreptul de a conduce suspendat

O femeie, în vârstă de 37 de ani, a fost reținută de polițiștii lugojeni, după ce, în ziua de 8 martie, a fost prinsă de două ori conducând un autoturism pe străzile din Lugoj deși avea dreptul de a conduce suspendat.

„În fapt, la data de 08 martie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timișorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date a rezultat faptul că acesta figura având permisul de conducere suspendat. }n cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 16:30, polițiștii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Șaguna din municipiul Lugoj, același autoturism, condus de către femeia în vârstă de 37 de ani, având dreptul de a conduce suspendat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, în baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiștii lugojeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Un comentariu la „De 8 Martie, în arestul Poliției! O femeie a fost prinsă de două ori la volan, în aceeași zi, deși avea dreptul de a conduce suspendat

  • 11 martie 2024 la 9:12
    Permalink

    Este inadmisibil ca o femeie in varsta de numai 37 de ani sa fi incalcat atat de grav legea, conducand de doua ori un autoturism cu permisul suspendat. Acest gest poate pune in pericol viata si siguranta celor din jur si nu poate ramane fara consecinte. Ma bucur ca politistii lugojeni au reusit sa o opreasca si sa o retina, astfel incat sa fie trasa la raspundere pentru infractiunea sa. Sper ca astfel de cazuri sa fie descurajate si sa ne amintim cu totii ca legea trebuie respectata pentru binele nostru si al celor din jur.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.