CSM Lugoj, înfrângere la mare luptă în sferturile de finală ale Cupei Challenge

Voleibalistele de la CSM Lugoj au pierdut, dramatic, prima manșă cu puternica formație turcă Nilufer Belediyespor Bursa, din sferturile de finală ale Cupei Challenge, disputată pe teren propriu.

A fost un meci de mare intensitate, cu momente foarte bune de joc pentru formația lugojeană, care, în primele trei seturi a jucat de la egal la egal cu mult mai experimentata formație din Turcia.

CSM Lugoj a pierdut două din primele trei seturi în prelungiri. În primul set, lugfojencele au condus cu 19-13 și 20-16, dar în final au cedat cu 24-26, iar în setul trei CSM a avut două mingi de set, la 24-23 și 25-24, dar, din nou, turcoaicele au întors rezultatul și și-au adjudecat setul.

Aceste răsturnări de scor au afectat mental jucătoarele din Lugoj, care, în final, au cedat cu 1-3 (24-26, 25-22, 25-27, 15-25).

Partida retur va avea loc pe 18 ianuarie, la Bursa. Șansele formației lugojene de a se califica în faza următoare a Cupei Challenge sunt însă foarte mici. CSM Lugoj ar avea nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 și să câștige și „setul de aur”. O misiune aproape imposibilă…

 

(Foto: CSM Lugoj – volei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.