CSM Lugoj a ratat calificarea istorică în semifinalele Cupei Challenge

Visul frumos s-a terminat! CSM Lugoj și-a încheiat aventura europeană din acest an, după ce a ratat, dramatic, calificarea în semifinalele Cupei Challenge la volei feminin.

După ce a fost învinsă cu 2-3 în partida tur, din Turcia, cu Aydin BBSK (câștigătoarea Cupei Balcanice), formația din Lugoj avea nevoie de o victorie cu 3-0, 3-1 sau 3-2 și „set de aur” pentru a obține calificarea istorică în semifinalele unei competiții europene intercluburi.

La final, însă, după mai bine de două ore și jumătate de joc, a fost: CSM Lugoj – Aydin BBSK 2-3 (25 – 22; 24 – 26; 25 – 22; 20 – 25; 9 -15), după ce Lugojul a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar în actul doi a avut două mingi de a închide setul, la 24-22.

Deși a ratat calificarea în faza următoare, CSM Lugoj a obținut în actuala ediție a Cupei Challenge cea mai mare performanță într-o competiție europeană: accederea în sferturile de finală, după ce a trecut de VK Pirane Brusno (Slovacia), Sm’ Aesch Pfeffingen (Elveția) și SG VB NÖ Sokol Post Viena (Austria).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.