Premii pentru elevii olimpici și profesorii lugojeni

Municipalitatea lugojeană va premia şi în acest an elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, precum şi profesorii care i-au pregătit.

Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 19 decembrie, de la ora 13.00, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu”.

Anul acesta vor fi premiaţi 96 de elevi şi 62 de profesori, valoarea totală a premiilor fiind de 28.600 de lei pentru elevi şi de 9.870 de lei pentru profesori.

„Tânăra generație este speranța noastră pentru ziua de mâine. De aceea munca extraordinară de formare pe care o desfășoară an de an dascălii lugojeni dă roade și din rândul elevilor se ridică cei mai buni. Ei sunt elitele noastre, schimbul nostru de mâine, ei vor duce mai departe faima orașului nostru ei sunt garanția progresului pe care îl va înregistra Lugojul în viitor. De aceea am considerat întotdeauna firesc să premiem eforturile acestor copii de excepție. Avem grijă să prevedem în fiecare an în bugetul municipiului sume prin care să-i premiem pentru rezultatele deosebite la fazele superioare ale olimpiadelor școlare. Pentru că eu însumi am fost dascăl în învățământul lugojean și cunosc bine munca pe care o depun profesorii lugojeni ai căror elevi obțin rezultate de excepție consider firesc să răsplătim pe măsură și munca oamenilor de la catedră”, a declarat  Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

La manifestare sunt așteptați elevi, profesori, precum și membrii familiilor, cunoștințe și prieteni ai celor premiați.

Festivitatea a fost programată inițial pentru data de 17 decembrie, dar a fost amânată cu două zile din cauza problemelor cu energia electrica în municipiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.