Concertele de la Festivalul „Orașul Jazz”, decalate cu două ore din cauza caniculei

Ținând cont de faptul că județul Timiș se află sub avertizare de cod roșu de caniculă, în acord cu recomandările specialiștilor, organizatorii Festivalului „Orașul Jazz”, împreună cu reprezentanții Primăriei Lugoj (în calitate de finațator) au decis, de comun acord, ca programul evenimentului să fie decalat cu două ore, atât la scena principală, cât și la scena a doua.
Astfel, după cum au anunțat organizatorii, primii artiști care vor urca pe scena mare, sâmbătă și duminică, o vor face de la ora 20:00, iar cei doi DJ vor începe să întrețină atmosfera la scena secundară începând cu ora 15:00.
„În prima zi a Festivalului „Orașul Jazz”, peste 1.200 de persoane au luat parte la concertele și activitățile desfășurate pe platoul din fața Case de Cultură a Sindicatelor și din împrejurimi. Le multumim lugojenilor pentru participarea numeroasă și interesul acordat evenimentului nostru, și îi invităm să ia parte la încă două zile pline de muzică de calitate. Tot în cadrul festivalului, vor fi și astăzi activități pentru copii, va exista o zonă de expoziție cu vânzare de produse artizanale si o zonă de food truck, unde oamenii pot savura o mulțime de preparate culinare delicioase”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.