Alergare în natură… pentru o cauză nobilă

Un grup de iubitori de mișcare în natură a participat, duminică, 7 octombrie, la cea de-a doua ediție a competiției „Alerg în natură”,  coordonată de Alexandru Szilagy și organizată de Clubul Sportiv „Maraton’93” Lugoj şi FOA – Fusion of Arts Lugoj.

Cei 20 de participanți, de toate vârstele, din Caransebeș, Deva, Hunedoara, Petroșani, Petrila, Arad, Timișoara și Lugoj, au fost recompensați cu medalii, diplome și kituri de participare.

„Acest eveniment a fost și va fi dedicat celor care iubesc mișcarea în natura! Vremea a ținut cu noi, a fost o atmosferă frumoasă și s-au legat prietenii noi. La fiecare competiție se adună persoanele care iubesc comunicarea reală, copii au fost foarte bucuroși de eveniment. Am adunat amintiri plăcute, toată lumea a fost premiată, în special copiii, care au primit și câte patru medalii. Și pentru că am fost la noi acasă, după concurs am întins și o masă tradițională românească. Participanții au fost foarte bucuroși de kitul de participare încât au mai cerut și pentru prieteni, familie sau pentru colecție. Cu prilejul concursului, s-a adunat suma de 900 de lei, din taxa de înscriere, care a fost donată Clubului Sportiv al Handicapaților Fizic „Maraton’93″, pentru susținerea persoanele cu dizabilități care practică sportul. Acest eveniment s-a realizat cu ajutorul sponsorilor: Werzalit Lemn Tech, Lepcan Media, Lugoj City Events, Taxi Lugoj, Îmi place mișcarea, We Design, PNL Lugoj, Puterea Inițiativei. Mulțumim pe acesta cale voluntarilor, participanților și instituțiilor, Primăria Lugoj și Poliția Locală, care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului”, a declarat Alexandru Szilagy, coordonatorul competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.