Compania „Autoliv” a donat 30 de monitoare Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj

Compania multinațională Autoliv, lider mondial în sisteme de siguranță auto, a donat Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” din Lugoj 30 de monitoare, marca Dell, pentru laboratorul de informatică.

Cu acest prilej, la sediul Autoliv din Lugoj a avut loc o întâlnire între reprezentanții liceului –  Aurelian Sima, directorul liceului și Nicoleta Bogos, profesor informatică, respectiv reprezentanții companiei – Nicolae Dogaru, Plant Manager și Andreea Mărgineanțu, HR Manager.

“Consider că este de datoria noastră să ne implicam activ în comunitate, iar inițiativele noastre au ca scop susținerea învățământului și a culturii locale. “Brediceanu” este un liceu de top, care livrează olimpici “pe bandă rulantă”, iar noi dorim să susținem tradiția excelenței în educație, să încurajăm performanța. Am oferit cele 30 de monitoare, pentru a completa necesarul Laboratorului de Informatică, iar intenția noastră este de a demara și alte proiecte de colaborare cu liceul, în special în direcția conceptelor de automatizare si digitalizare, care reprezintă viitorul”, a menționat Nicolae Dogaru, Plant Manager Autoliv – Divizia Textile Lugoj și Reșița.

„Țin să mulțumesc companiei Autoliv pentru sponsorizare, pentru colaborare și suport. Sper ca pe viitor și alte companii și agenți economici să se implice la școlile din oraș, în interesul copiilor noștri”, a declarat Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Compania Autoliv colaborează și cu alte școli din Lugoj, sprijinind învățământul tehnic prin dotări și înființarea de ateliere specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.