Cupa României la Automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2021

 O nouă competiție automobilistică pe traseu montan va avea loc sâmbătă, 12 iunie, la Nădrag: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2021”.  Competiția de viteză pe traseu montan se va desfășura în cadrul ediției a VIII-a a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2021” și este organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș.

Regalul automobilistic se ve desfășura pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea, pe un traseu în lungime de 3 kilometri.

După cum au anunțat organizatorii, în funcție de numărul concurenților și a condițiile atmosferice, regulamentul de concurs s-ar putea modifica cu șase urcări, în loc de patru. Se vor adăuga o cursă de recunoaștere și una de antrenament cronometrat.

Sâmbătă dimineața, la ora 8, se va deschide parcul tehnic, urmând ca între 8.30 și 9.30 să se efectueze verificările tehnice și administrative.

Startul primului concurent în manșa de recunoaștere este programat la ora 10:01.

Evenimentul sportiv va mai conține si o sectiune de spectacol: truck show pe VTM.

Pentru ca spectatorii să le poată admira de aproape, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, la ora 14, apoi, de la ora 14.15, mașinile vor fi expuse pentru a fi admirate.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15, în centrul Nădragului.

În ziua 12 iunie, între orele 8 și 17, circulația va fi închisă pe DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19.

Lugoj Expres Cupa României la Automobilism: Cupa VTM Timiș - Nădrag 2021 VTM Timiș-Nădrag 2021 raliu Nădrag DJ 681 Cupa României competiție circulație închisă automobilism Auto Club Rally Timiș ACR Timiș ACR - CNAK Timiș 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.