Boxerii de la CSM Lugoj – 2 medalii de argint la Cupa României

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Iași, Cupa României la box pentru seniori, competiție la care au participat și doi sportivi de la CSM Lugoj: Samuel Zoli Gruia (la categoria 63 de kilograme) și Roland Denis Berciu (la categoria 81 de kilograme).

Sortivii lugojeni, pregătiți de Ștefan Gomoescu, au avut o evoluție remarcabilă și au reușit să urce pe podium, obținând medaliile de argint.

La categoria 63 de kilograme, Samuel Zoli Gruia l-a învins la puncte, decizie 3-2, pe Daniel Florentin Niculescu (Năvodari), iar în semifinală s-a impus prin RSC în prima repriză, în meciul cu Lucian Tâmpu (Tg. Mureș). În finală, însă, a pierdut în fața campionului național la Under 22, Marian Chiriac (Nicolina Iași), după ce, în repriza a doua, a fost trimis la podea cu o serie de lovituri năprasnice.

La categoria 81 de kilograme, lugojeanul Roland Denis Berciu s-a calificat în finală după ce i-a învins la puncte, decizie 5-0, pe Daniel Anca (Reșița) și, în semifinală, pe Ionuț Nicola (Rovinari). În finală, sportivul de la CSM Lugoj a pierdut, la puncte (5-0), meciul cu Robert Ștefan Sefer (CSM Giurgiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.