Liviu Brîndușoni și echipa PMP s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria și Consiliul Local Lugoj

Partidul Mișcarea Populară și-a depus listele de candidați pentru alegerile locale din 27 septembrie.

La funcția de primar al municipiului Lugoj, PMP îl are candidat pe Emil-Liviu Brîndușoni (48 de ani, economist), care la alegerile locale din 2016 a obținut un mandat de consilier local ca și independent.

Pentru Consiliul Local Lugoj, PMP a depus la Biroul electoral de circumscripție o listă completă de candidați, pe care se află, în ordine: Emil-Liviu Brîndușoni, Gheorghe Marian Costea, Flavius-Octavian Luca, Dieter-Ștefan Puskas, Daniel-Ion Manzur, Daniela-Maria Rusu, Cătălin Mustețiu, Carol Szekeresch, Tiberius Roșu, Francisc-Adrian Szedlak, Ioan Stănescu, Dănuț-Adrian Bulgărescu, Daniel-Nicușor Steici, Samuel Ritter, Viorica Căprariu, Cristina-Simona Bognar, Agnes-Annemari Schmidt, Mihaela-Ruxandra Siskovits, Arabela-Ildiko Lupșa, Letiția-Margareta Godeanu, Gabriela-Adriana Hinoveanu, Angela-Daniela Marinconi, Rodica-Livia Balint, Elena Ciologariu.

„Candidez la funcția de primar al Municipiului Lugoj, deoarece îmi doresc să fiu parte a factorului de decizie și execuție în administrația locală, iar problemele cu care ne confruntăm în prezent cu toții să fie în cele din urmă rezolvate. Așteptăm de prea mult timp să avem parte de o administrație corectă la Lugoj, care să fie bazată pe transparență și care să își desfășoare activitatea în sprijinul tuturor cetățenilor. Cu siguranță va fi mult de lucru, în absolut toate domeniile, însă eu și echipa PMP Lugoj avem soluții de rezolvare pentru toate problemele și știm cum să le implementîm. Eu știu să discut cu oamenii și împreună cu ei să găsesc soluții pe care apoi să le implementăm în folosul nostru al tuturor. Am convingerea că administrația locală trebuie facută de către oameni  competenți, cu simț civic și cu o deschidere largă față de problemele cetățenilor. De prea multă vreme suntem dezbinați, cuprinși de furie și privim cu răutate orice proiect sau idee care vine de la celălalt, iar din această atitudine nimeni nu are nimic de căștigat. Dimpotrivă, avem cu toții de pierdut. Voi fi alături de cetățeni și mă voi implica și de acum înainte în rezolvarea problemelor care, până la urmă, ne afectează pe toți, fiindcă, cu toții suntem locuitori ai acestui oraș și tuturor ne pasă de el și de viitorul său! Toți pentru Lugojul nostru!”, ne-a declarat candidatul PMP Liviu Brîndușoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.