Accident cumplit pe autostrada A1! Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav

Un grav accident de circulație a avut loc, luni după-amiază, pe autostrada A1, la kilometrul 521, pe sensul de mers spre Timișoara, în apropierea localității Seceani.

Un autoturism, care era oprit pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni, a fost lovit puternic din spate de un autotren înmatriculat în Bulgaria.

La locul accidentului a fost solicitat să intervină și elicopterul SMURD.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a decedat, iar o femeie, de 36 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav.

„Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un autotren pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad – Timișoara, iar la kilometrul 521 a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla oprit pe banda de urgență, din cauza unor defecțiuni tehnice.

În urma impactului, a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului, în vârstă de 37 de ani și rănirea unei femei, în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

(Foto: DRDP Timișoara, ISU Arad)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.