Accelerăm spre educație! Motocicliștii Lugoj, în sprijinul copiilor care provin din familii cu posibilități reduse

Asociația Motocicliștii Lugoj organizează o nouă acțiune caritabilă: ”Accelerăm spre educație”, în cadrul căreia își propune să facă o bucurie copiilor care provin din familii cu posibilități reduse, oferindu-le, în prima zi de școală, câte un ghiozdan complet utilat. 

„Dragi prieteni, vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre „Accelerăm spre educație”. Suntem hotărâți să sprijinim copiii în prima zi de școală, oferindu-le câte un ghiozdan complet utilat. Fiecare donație pe care sunteți dispuși să o faceți va sprijini eforturile noastre de a oferi resurse esențiale, materiale școlare și încurajare unor copii care nu au fost la fel de norocoși ca restul. Cu fiecare contribuție, vom umple ghiozdanele lor cu speranță, determinare și instrumentele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Accelerăm spre educație – Susținem copiii în drumul spre cunoaștere! Fiecare donație contează, ajută-ne să umplem ghiozdanele lor cu resurse esențiale și să construim împreună un viitor mai bun! Dăruiți zâmbete și speranță!”, este mesajul membrilor Asociației Motocicliștii Lugoj.

Cei care doresc să susțină această inițiativă pot face donații pentru Asociația Motocicliștii Lugoj, cont IBAN: RO34 BRDE360SV93693303600, deschis la BRD Lugoj, cu mențiunea detalii plată: Donație Acțiunea Ghiozdănel.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.