Acasă în Banat: Dar din Dar, de Crăciun, în Țara Făgetului

În cadrul campaniei „Dar din Dar”, Asociația Acasă în Banat a distribuit, de Crăciun, peste 120 de pachete cu produse alimentare și de igienă, în 15 sate din județele Timiș și Caraș-Severin.

Printre beneficiari s-au aflat și persoane din Țara Făgetului – comuna Margina și satele Pietroasa, Poieni, Crivina și Fărășești, pentru care soarta a fost foarte nedreaptă.

„A fost o bucurie să revenim la Pietroasa, la Fărășești, locuri de care ne leagă amintiri frumoase, în special ediția Color the Village de anul trecut. De această dată ne-am îndreptat atenția către beneficiari din toate satele, nu doar cei din Fărășești pe care îi cunoșteam deja. I-am căutat, unul câte unul, familie cu familie, pe cele mai întortocheate străzi din cele patru sate, până când am ajuns la ei cu pachetul, dar poate că și mai important, cu mesajul nostru de speranță, de solidaritate. Un fel de a le spune că nu i-am uitat și că ne pasă de ei. Cu toți s-au bucurat de ajutor, cum s-au bucurat de o vorbă bună și că cineva le-a ascultat oful.

Cu această deplasare am încheiat campania „Dar din Dar” de Crăciun în care am reușit să distribuim peste 120 de pachete în 15 sate din Timiș și Caraș-Severin. Fiecare pachet a avut în medie 25 kg, cu o valoare medie de aproximativ 150 lei, pentru un total de aproximativ 3 tone de alimente și produse de igienă.

Mulțumiri tuturor donatorilor care au contribuit cu bani și alimente pentru a face posibilă donația. Mulțumiri Banca Regională pentru alimente Timișoara pentru ajutorul acordat, inclusiv prin campania de strângere de alimente organizată în toate magazinele LIDL din țară. Mulțumim companiei Toluna Romania care a sprijinit campania. Mulțumim echipei Heraeus Timisoara care a organizat o amplă strângere de alimente la sediul companiei. Mulțumim Horobeta Panima pentru donația de făină. Mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în strângerea de fonduri, în pregătirea și distribuirea pachetelor!”, au transmis reprezentanții Asociației Acasă în Banat.

(FOTO: Acasă în Banat)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.