Polițiștii, acțiuni umanitare în ajunul Crăciunului

Instituțiile publice și cele de apărare din Timiș implicate în campania “Back to school”, în cadrul căreia au fost pregătite, la începutul anului școlar, peste 120 de ghiozdane pentru copiii din centre de plasament, au continuat să vină în sprijinul persoanelor defavorizate și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, polițiștii timișeni au ajutat o familie cu 6 copii, din Sânmihaiu German, afectată de lipsa sursei de încălzire. Oamenii legii au intervenit prompt și le-au oferit o sobă eficientă pentru a asigura că această iarnă va fi mai blândă pentru membrii familiei.

De asemenea, s-a identificat o altă familie, aflată în dificultate, cu 2 copilași din Timișoara, crescuți doar de mamă, cărora li s-a acordat un sprijin esențial sub forma unui necesar de alimente, binevenite pentru masa de Crăciun, dar și haine și jucării pentru cei mici.

„Aceste acțiuni umanitare reflectă spiritul de solidaritate și implicare socială a structurilor, iar prin astfel de gesturi se reafirmă nu doar rolul acestora în menținerea ordinii și siguranței, ci și angajamentul față de valorile umane fundamentale, astfel încât să aducem un zâmbet pe fețele celor aflați în nevoie. Printre noi încă mai sunt copilași care își doresc de la Moș Crăciun un ursuleț de pluș și mai vin și cu întrebarea: <pot să-mi mai doresc ceva?>”, a transmis IPJ Timiș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.