Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Potrivit documentului, se menţin unele restricţii, dar apar şi noi măsuri de relaxare.

Conform documentului, se menține obligatorie purtarea măștilor în spațiile publice închise, spații comerciale, la locul de muncă sau în mijloacele de transport în comun, iar în interiorul localităților este interzisă circulația persoanelor în grupuri mai mari de şase persoane care nu aparțin aceleiași familii.

În schimb, se redeschid zborurile spre și dinspre țările pentru care nu se mai aplică măsura carantinării sau a izolării la domiciliu. De asemenea, persoanele care vin din străinătate din țări care nu mai prezintă un risc mare al răspândirii infecției cu coronavirus nu mai stau în carantină sau izolare.

Totodată, se deschid bisericile pentru slujbe în interior, însă cu o serie de condiții. Numărul persoanelor care participă la evenimente rămâne limitat la 20 în spaţii închise şi la 50 în aer liber.

Iată ce prevede otărârea CNSU nr. 30din 16.06.2020:

Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă Lugoj Expres Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. Apar noi măsuri de relaxare zboruri stare de alertă situație de urgență măsuri de relaxare izolare guvern evenimente circulația persoanelor carantină biserici alertă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.