Razie în Lugoj și în comunele limitrofe. Patru infracțiuni constatate și peste 200 de amenzi

Poliţiştii au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza municipiului Lugoj şi a celor trei secţii rurale, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Cu acest prilej, au fost organizate 16 filtre, la care au participat 38 de poliţişti de ordine publică, rutieră și investigaţii criminale. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

În urma controalelor efectuate, au fost verificate 472 de autovehicule și au fost aplicate 205 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare totală de 55.700 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 10 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare. Au fost constatate și patru infracțiuni.

În cadul acțiunii, polițiștii au împărțit mai multe pliante preventive privind furturile din autoturisme, în zona parcărilor ce aparțin restaurantelor din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.