24 de accidente, cu 40 de răniți și 5 persoane decedate, pe autostrada A1

Polițiștii Biroului Autostrăzi – Autostrada A1 Deva – Nădlac au desfășurat ample acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea încălcării normelor rutiere pe acest sector de drum, unde, în primele șapte luni ale acestui an, au avut loc 24 de accidente, soldate cu 40 de răniți și 5 persoane decedate.

Totodată, în perioada ianuarie – iulie 2023, polițiștii de la autostrăzi au aplicat în total 9117 contravenții, dintre care 2214 amenzi contravenționale au fost date cetățenilor străini.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au reținut 532 de permise de conducere și au retras 208 certificate de înmatriculare cetățenilor români. De asemenea, au fost reținute 339 de permise de conducere și retrase 23 certificate de înmatriculare persoanelor străine.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, numărul accidentelor rutiere a scăzut, astfel până în prezent, au avut loc 24 de accidente rutiere, cu 13 mai puțin față de aceeași perioadă a anului trecut. În urma accidentelor, au rezultat 5 persoane decedate (-6), 2 rănite grav (-4) și 38 rănite ușor (-20).

În aceeași perioadă au fost constatate 31 de infracțiuni la regimul rutier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.