Un autoturism s-a izbit de semi-remorca unui autotren, pe autostrada A1. Patru persoane au fost rănite

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe autostrada A1, la km 479+200, pe sensul de mers Lugoj-Timișoara, în zona localității Topolovățu Mare.

Un autoturism s-a izbit de semi-remorca unui autotren, iar în urma coliziunii o femeie a rămas încarcerată, fiind extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de echipajele de la descarcerare și predată echipajelor medicale în vederea transportului la spital.

De asemenea, au fost rănite alte trei persoane, doi bărbați și o femeie, pasageri în autoturism, care erau conștiente și cooperante. Și acestea au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

La locul accidentului au intervenit  pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Punctului de lucru Topolovățu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă si spumă, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ cu un total de zece militari, precum și echipaje de poliție.

 

Lugoj Expres Un autoturism s-a izbit de semi-remorca unui autotren, pe autostrada A1. Patru persoane au fost rănite Topolovățu Mare Timișoara spital pompierii persoane rănite Lugoj îngrijiri medicale femeie încarcerată echipaje de poliție descarcerare coliziune autostrada A1 accident A1 accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.