Razii în Făget, Jimbolia, Deta, Ciacova și Gătaia

Polițiștii din cadrul polițiilor orășenești din județul Timiș, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier Timiș, cei din cadrul BCCO Timișoara, polițiști de frontieră ai SPF Deta/ SPF Moravița și împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, au acționat, în noaptea de 30 iunie/1 iulie 2023, pentru prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Cu acest prilej, în Făget, Jimbolia, Deta, Ciacova și Gătaia au fost legitimate 728 de persoane, controlate 474 de autotvehicule, au fost efectuate 384 de testări cu aparatul etilotest și 9 cu aparatul drugtest.

Au fost controlate 30 de localuri publice și acționate 7 butoane de panică fiind verificate și persoanele liberate din penitenciar.

În Deta și Ciacova, au fost depistate 7 persoane străine care aveau asupra lor documente valabile pe teritoriul României.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 34.650 de lei atât pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, cât și pentru nerespectare prevederilor rutiere.

Au fost constate 7 infracțiuni la regimul rutier (2- conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, 2- conducerea sub influența alcoolului, 2- conducerea sub influența substanțelor psihoactive), reținute 17 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.