Proiect de hotărâre: ajustarea tarifelor practicate de SC Meridian 22 SA la alimentarea cu apă și canalizare-epurare

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind ajustarea tarifelor practicate de S.C. „Meridian 22” S.A. Lugoj – în insolvență, in insolvency, en procedure collective, la serviciul public de alimentare cu apă potabilă şi canalizare –  epurare.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 73.059 din  26.07.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 09.08.2021 orele 1200 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro. sau la sediul instituției camera 7.

 

Lugoj Expres Proiect de hotărâre: ajustarea tarifelor practicate de SC Meridian 22 SA la alimentarea cu apă și canalizare-epurare tarife sugestii serviciul public SC Meridian 22 SA Lugoj reclamații propuneri proiet de hotărâre epurare canalizare apă potabilă alimentarea cu apă ajustarea tarifelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.