Președintele CJT, Alin Nica, în vizită la Primăria Lugoj. Primarul Claudiu Buciu: “Situația grea în care ne aflăm nu poate fi depășită și fără sprijinul autorităților județene”

Relațiile dintre primarul Claudiu Buciu și Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și al PNL Timiș, revin la normalitate.

Miercuri, președintele CJT, Alin Nica, s-a întâlnit, la Primăria Lugoj, cu primarul Claudiu Buciu.

După cum a anunțat primarul Claudiu Buciu, discuțiile s-au concentrat pe nevoile urgente ale Lugojului.

“Situația grea în care ne aflăm nu poate fi depășită și fără sprijinul autorităților județene. Principalele proiecte vizate au fost: spitalul nou; centura de sud; continuarea susținerii financiare a CSM Lugoj și de către CJ Timiș; înființarea unui centru zonal de aport voluntar de deșeuri care să deservească atât Lugojul cât și localitățile din apropiere; noul stadion – pentru care s-a declanșat deja procedura de achiziție; sistemul de apă-canal din Municipiul Lugoj; Orășelul Siguranței – proiect finanțat integral de către CJ Timiș, un loc în care copiii vor putea să se bucure de Lugojul în miniatură – minioraș în care vor învăța și să se deplaseze și să circule corect, iar Primăria a pus la dispoziție terenul necesar acestui proiect;  Podul de la Tapia, aflat într-o stare avansată de degradare. Am convenit să continuăm colaborarea dintre instituțiile pe care le reprezentăm și să o întărim, pentru a veni cât mai rapid și cât mai eficient în întâmpinarea nevoilor Lugojenilor. În plan politic, am convenit organizarea alegerilor interne în organizația PNL Lugoj”, a anunțat primarul Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.