Întâlniri pentru definitivarea Strategiei Smart City a municipiului Lugoj

Primăria Municipiului Lugoj invită cetățenii să participe la o întâlnire tip schimb de idei (focus grupuri) în vederea definitivării Strategiei Smart City a Municipiului Lugoj pentru perioada 2021-2027.

„Dorim să stabilim împreună dacă prioritățile de intervenție identificate sunt reale și necesare în comunitatea noastră și să determinăm impactul lor asupra vieții lugojenilor, pe termen mediu si lung.

Din rațiuni de distanțare socială și pentru a putea facilita prezența unui număr cât mai mare de persoane, vom organiza două întâlniri în municipiul Lugoj, la Cinematograful „Bela Lugosi” după cum urmează:

  • 1 iulie 2021 – intervalul orar 11:00 – 14:00
  • 2 iulie 2021 – intervalul orar 11:00 – 14:00

Vom dezbate direcțiile de acțiune și proiectele identificate până în momentul de față în procesul de elaborare a strategiei. Agenda celor două întâlniri este similară.

Vă rugăm să alegeți ziua în care puteți lua parte la dezbateri și să confirmați prezența dvs la adresa de e-mail: proiecte@primarialugoj.ro, transmite Alexandru-Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj, în invitația adresată cetățenilor.

 

Lugoj Expres Întâlniri pentru definitivarea Strategiei Smart City a municipiului Lugoj Strategia Smart City scgimb de idei Primăria Municipiului Lugoj întâlnire focus grupuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.