Gimnaștii de la CSM Lugoj – medaliați cu aur și argint, la Campionatele Naționale

Gimnaștii de la CSM Lugoj au obținut un nou rezultat de excepție. 

La Campionatele Naționale de gimnastică artistică, individual open și pentru echipe reprezentative de club, găzduite de Sala Polivalentă din București, echipa de gimnastică a CSM Lugoj, formată din Andreas Tobă, Petar Vefic, Rafael Szabo, Norbert Marcu și Nicolae Bera (antrenori –  Adrian Meleancă și Tiberiu Cismadia), a cucerit medalia de argint, devenind vicecampionană națională. Pe primul loc în întrecerea pe echipe s-a situat CSA Steaua, iar pe locul trei s-a clasat CSM Bistrița.

La indivitual compus, CSM Lugoj a obținut medalia de aur, prin Andreas Tobă, care a devenit campion național al României cu un total de 81,200 puncte, fiind urmat pe podium de Vlad Cotuna (CSA Steaua, 79,000 punte) și de Gabriel Burtănete (CSA Steaua, 78,50 puncte).

Cu cele 81,200 puncte obținute, Andreas Tobă a câștigat și prima ediție a concursului internațional RomGym Trophy, urmat în clasament de Krisztofer Meszaros (Ungaria, 79,900 puncte) și de Krisztian Balazs (Ungaria, 79,650 puncte).

În competiția masculină au concurat 38 de sportivi din România (CSA Steaua, CS Dinamo, CSȘ Dinamo, CSM istrița, CSM Lugoj, CSȘ Lugoj, CSM Reșița, CSȘ Reșița, CSȘ Buzău), Ungaria și Insulele Feroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.