Concurs automobilistic de viteză pe traseu montan: VTM Traian Vuia – Lac Surduc 2021

Auto Club Rally Timiș împreună cu Comisia de Automobilism și Karting din cadrul A.C.R.Timiș organizează o nouă competiței de viteză pe traseu montan în zona lacului Surduc: VTM Traian Vuia – Lac Surduc 2021.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 18 septembrie, pe un traseu în lungime de 4,9 kilometri, pe DJ 681A.

Evenimentul automobilistic debutează la ora 8, când se deschide parcul tehnic. Între orele 8.00 şi 9.15 va avea loc verificare tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs, iar la ora 10.01 se va da startul primului concurent în manșa de recunoaştere. În program vor fi patru manșe: una de recunoaștere, una de antrenament cronometrat și două de concurs.

În cadrul evenimentului va avea loc și o defilare cu mașini de concurs, între Surducu Mic – comuna Traian Vuia, dar și un un promo de karting gratuit pentru copiii dinTraian Vuia. Festivitatea de premiere va avea loc la Muzeul Traian Vuia.

În data de 18 septembrie, între orele 8.00 și 18.00, circulația rutieră va fi închisă pe Drumul Județean 681 A, de la ieșirea din localitatea Surducu Mic până la intrarea în localitatea Fârdea.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, împreună cu jandarmii din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj se vor afla la datorie în vederea fluidizării traficului și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Ca și rute alternative, autoritățile recomandă următoarele trasee: coborâre A1 – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea sau Lugoj – Traian Vuia – Dumbrava – Bucovăț – Mâtnicu Mic – Fârdea.

 

Lugoj Expres Concurs automobilistic de viteză pe traseu montan: VTM Traian Vuia – Lac Surduc 2021 viteză traseu montan Traian Vuia rute alternative premiere Muzeul Traian Vuia Lacul Surduc DJ 681A concurs circulație închisă automobilism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.