Francisc Boldea: „În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș. Le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare!”

După ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar al municipiului Lugoj, Francisc Boldea a transmis un mesaj în care mulțumește lugojenilor pentru colaborare și menționează că, în cele trei mandate de primar, a încercat să facă tot binele pentru oraș.

„Am pierdut alegerile pentru funcția de primar! Îl felicit pe noul primar! A fost o luptă grea! Așa au hotărât lugojenii, mă supun! În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș! Înseamnă că nu am apreciat nevoile lugojenilor corect, plus că am o anumită vârstă, probabil că s-a ținut cont și de asta. Eu le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare și o să colaborez și cu noul primar. Situația e aproape inversă ca în 2016, când noi am avut majoritate. Acum au ei. Au 11 consilieri, este un lucru bun. Din păcate în consiliul local au intrat doar patru formațiuni – PNL, PSD, USR și PMP, niciun independent sau alte partide foarte vocale în campania electorală. O să fie o predare simplă, frumoasă, fără probleme. Eu atât am putut, dacă cineva are nevoie de experiența mea, cu drag”, a transmis  Francisc Boldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.