Marian Costea, președintele interimar al PMP-Lugoj: „E puțin probabil să fiu eu validat consilier local”

După ce conducerea PMP Lugoj a propus retragerea sprijinului politic consilierului lugojean Fedor Mașniță, s-a vehiculat ideea că funcția de consilier local este rânvită chiar de către președintele interimar al pemepiștilor lugojeni, Marian Costea.

Acesta se află însă pe locul zece pe lista PMP de la alegerile locale, având șapte colegi de partid în fața sa. Cei șapte care pot obține mandatul de consilier sunt, în ordine: Daniela-Maria Muntean, Cătălin Mustețiu (candidatul la fotoliul de primar, la alegerile locale din 2016), Călin Ionuț Grecu, Tiberius Roșu, Ionuț Daniel Biban, Ana Maria Paulescu și Emilia Doina Corcodel.

Marian Costea a declarat că este puțin probabil să fie validat consilier local în locul lui Mașniță, dar a admis și că există această posibilitate, dar, deocamdată, nu s-a discuta în Biroul de conducere al PMP Lugoj despre viitorul consilier.

„E puțin probabil să fiu eu validat consilier local, deoarece eu sunt pe locul zece. Există și această posibilitate, dar nu s-a luat în calcul. Nu s-a discutat despre această posibilitate. Încă nu s-a pus problema viitorului consilier. Înaintea mea mai sunt mulți oameni pe listă. Se vor purta discuții cu fiecare dintre ei, pentru că responsabilitatea  unui consilier este foarte mare. Poate mult mai mare decât au știut unii consilieri înainte de a prinde această funcție. E foarte mult de documentat și noi va trebui să argumentăm votul nostru din consiliu. Va trebui să avem o expertiză foarte bună pentru fiecare vot. Încă este prematur să avem o astfel de discuție”, a declarat Marian Costea.

(sursa: ziuadevest.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.