Francisc Boldea a renunțat și la mandatul de consilier local PSD

După ce a demisionat din funcția de președinte al PSD Lugoj și cea de vicepreședinte al PSD Timiș, Francisc Boldea a renunțat și la mandatul de consilier local PSD.

„În data de 27 septembrie 2020 am fost ales consilier municipal de pe poziția unu a listei PSD Lugoj.

Menționez că în ultimii doi ani am avut probleme de sănătate (legate de plămâni) pe care le-am neglijat în totalitate, tocmai pentru a-mi îndeplini proiectele pe care le-am propus pentru Lugoj și pe care am reușit parțial să le realizez.

Am 72 de ani și doresc ca în perioada următoare să mă ocup prioritar de starea sănătății mele.

Datorită acestui fapt renunț la calitatea mea de consilier municipal în mandatul 2020-2024, din partea PSD Lugoj.

Îmi cer iertare pentru unele greșeli făcute și vă doresc să transformați Lugojul într-un oraș mult mai frumos decât am reușit eu să îl fac”, a menționat Francisc Boldea, în adresa înaintată secretarului general al municipiului Lugoj și, spre știință, Partidului Social Democrat Timiș.

Astfel, Francisc Boldea se retrage după ce a activat  timp de 28 de ani în administrația municipiului Lugoj: 16 ani ca și consilier local (1992-2008, candidând pe listele FSN, PDSR, ApR și PSD) și 12 ani ca primar (2008-2020, PSD).

 

Lugoj Expres Francisc Boldea a renunțat și la mandatul de consilier local PSD PSD Timiș PSD Lugoj PSD mandat Francisc Boldea demisie consilier municipal consilier local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.