Elevi confirmați cu COVID-19, în școlile din Lugoj. Cursurile de la mai multe clase se desfășoară on-line

Mai mulți elevi de la unitățile de învățământ din Lugoj au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, la doar o săptămână de la începerea noului an școlar.

Este vorba de cinci elevi de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” (câte un caz la o clasă de gimnaziu și patru clase de liceu), un elev de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, un elev de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” și un elev de la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”.

Conducerile unităților de învățământ au suspendat cursurile cu prezență fizică la clasele în care au fost înregistrate cazurile de COVID-19, iar orele de curs se desfășoară în sistem on-line.

De asemenea, trei cazuri de COVID-19 au fost înregistrate și în rândul copiilor care frecventează Grădinița cu Program Prelungit Nr.4  (două cazuri) și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 (un caz).

Cazuri de elevi infectați cu noul coronavirus au fost înregistrate și la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” (un caz), Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” (patru cazuri), Școala Gimnazială Nr. 3 (trei cazuri) și Școala Gimnazială Nr. 4 (două cazuri), dar elevii respectivi se află în izolare și nu au fost în contact cu ceilalți elevi și cadrele didactice, astfel că la clasele acestora nu s-a impus suspendarea cursurilor cu prezența fizică a elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.