Dosar penal pentru un șofer care a condus beat și cu permisul suspendat

Poliţiştii rutieri au acţionat, în ultimele zile, pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 650 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

La acțiune au participat și polițiștii lugojeni, care au depistat, în trafic, un tânăr de 30 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității Racovița, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar a refuzat recoltarea.

Totodată, în urma verificărilor în baza de date, oamenii legii au mai aflat și că șoferul figurează ca având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu permisul de conducere suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.