Cupa „Max Ausnit”, la ciclism – ediția a XII-a! Startul și sosirea, în fața Primăriei Lugoj

Lugojul va fi duminică, 23 iulie, capitala ciclismului românesc, cu ocazia organizării ediției a XII-a a  Cupei „Max Ausnit”.

Competiția ciclistă, cea mai importantă cursă de o zi din țară, a primit şi recunoaştere internaţională, fiind inclusă, în premieră pentru o competiţie de ciclism de şosea din România, în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), for sub egida căruia sunt organizate cele mai importante evenimente cicliste la nivel mondial.

Competiția va începe la ora 8 și va străbate 34 de localități, punctul de start și sosirea fiind în fața Primăriei Lugoj.

„De-a lungul traseului de 176 km pentru categoria profesioniștilor și de 130 pentru amatori, cei peste 500 de cicliști prezenți la start vor fi testați pe traseul special conceput pentru a oferi un maxim de adrenalină, atât pentru ei, cât și pentru fanii prezenți pe margine: cățărări scurte și abrupte, zone de mare viteză, oportunități pentru evadări sau pentru atacuri susținute, adică toate ingredientele unei curse clasice de nivel mondial”, spun organizatorii.

La ediția din acest an și-au anunțat prezența echipe din România, Bulgaria, Italia, Polonia și Ungaria.

Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Velocitas și co-finanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Lugoj.

 

Lugoj Expres Cupa "Max Ausnit", la ciclism - ediția a XII-a! Startul și sosirea, în fața Primăriei Lugoj traseu sprijin financiar primăria lugoj cupa Max Ausnit concurenți competiție ciclistă ciclism pe șosea ciclism  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.