Concursul de fotografie „Casian Mărgineanțu”: peste 250 de imagini au fost înscrise în competiție

Câștigătorii Concursului de fotografie ”Casian Mărgineanțu”, eveniment organizat de Asociația Ghidul Banatului cu sprijinul Primăriei Lugoj, vor fi anunțați joi, 12 octombrie.

Competiția, aflată la prima ediție, s-a bucurat de mare succes în rândul pasionaților de fotografie, fiind înscrise în concurs 255 de fotografii, realizate de 85 de persoane.

Urmează ca juriul concursului, format din oameni cu experiență în fotoreportaj și în presă, să aleagă cele mai bune fotografii.

Din juriul concursului, prezidat de Constantin Duma, unul dintre cei mai de seamă fotoreporteri ai Timișoarei, fac parte: fotoreporterul Adrian Pîclișan, cunoscut pentru activitatea îndelungată în presa timișeană; Ion Moldovan, redactor-șef Redesteptarea Lugoj și Daniel Groza, redactor-șef Lugojeanul.ro.

Premiile sunt substanțiale și vor răsplăti efortul și talentul participanților: Premiul 1 – 2.500 de lei; Premiul 2 – 1.500 de lei; Premiul 3 – 1.000 de lei şi două mențiuni speciale – câte 700 de lei fiecare.

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 12 octombrie, în ziarele tipărite și online din Lugoj și vor fi contactați telefonic sau prin e-mail. O expoziție specială de premiere va avea loc, locația și data urmând să fie anunțate, unde fotografiile câștigătoare vor fi expuse publicului, după care vor fi prezentate și în presa locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.